ABRI is in 2011 opgericht door Annemarie Rietveld. Na eerste enkele jaren te hebben samengewerkt met Rappórt werkt ABRI vanaf januari 2018 weer vanuit haar eigen naam. ABRI is gevestigd in Vianen en het werkgebied is de provincie Utrecht.

Hoe werken wij?

ABRI staat voor kwaliteit en een goede samenwerking met de cliënt en betrokken hulpverleners. Wij leveren maatwerk en vanuit betrokkenheid zorgen wij dat er weer stabiliteit komt in de financiën van onze cliënten. Wanneer er schulden zijn kijken wij wat de beste oplossing is en begeleiden wij onze cliënten naar een schuldenvrije toekomst. Vertrouwen tussen de bewindvoerder van ABRI en de cliënt is een belangrijke basis om tot een goede samenwerking te komen. Dit vertrouwen is niet altijd vanzelfsprekend, daar moet aan gewerkt worden. ABRI vindt het belangrijk om aan dit vertrouwen te blijven werken.

Voordelen ABRI

Digitale dossier: cliënten kunnen, indien gewenst, met ons meekijken in ons systeem. Hier kunnen zij de actuele bankmutaties en het dossier inzien.

Bankafschriften: cliënten ontvangen maandelijks een overzicht van alle bankmutaties en kunnen zo precies zien welke betalingen de bewindvoerder van ABRI voor hen heeft gedaan.

Kennis van zaken: de bewindvoerder van ABRI volgt jaarlijks diverse nascholingen om op de hoogte te blijven van alle actuele ontwikkelingen

Zelfredzaamheid bevorderen: ABRI heeft een eigen methode ontwikkeld om de cliënt, wanneer deze daar klaar voor is, weer te begeleiden naar het zelfstandig beheren van de financiën

Persoonlijke aanpak: ABRI is een kleinschalig kantoor waardoor onze cliënt kan rekenen op een persoonlijke aanpak

Samenwerking

Sinds januari 2018 heeft ABRI zich verenigd met een aantal andere bewindvoerderskantoren. Door deze samenwerking kunnen wij de kwaliteit van onze dienstverlening continueren en verhogen. Informatie over deze samenwerking kunt u vinden op de website van Samenwerkende Bewindvoerders

Aangesloten bij HORUS

ABRI is ook aangesloten bij Horus, de maatschappelijk georiënteerde branchevereniging voor professionele bewindvoerders, mentoren, curatoren en inkomensbeheerders.